Επιστροφές – Αλλαγές

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη ή μέρος της παραγγελίας σου, αυτό είναι εφικτό μέσα σε 14 ημερολογιακές ήμερες από την παραλαβή της. Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος ή στην περίπτωση που η αντικατάσταση κάποιου προϊόντος δεν είναι εφικτή λόγω έλλειψης στοκ ποσότητας, σας επιστρέφουμε την χρηματική αξία του.

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη εκτός αν ο λόγος επιστροφής είναι υπαιτιότητα της εταιρίας (ελαττωματικό προϊόν), οπότε το κόστος επιστροφής επιβαρύνει την εταιρεία. Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές μαγιό, κολάν, κορμάκια, καλσόν και κοσμήματα, εκτός και αν είναι ελαττωματικά.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), καθώς και δεν θα πρέπει να έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία (πλύσιμο, μεταποίηση). Κατά την επιστροφή θα πρέπει να περιλαμβάνονται όλα τα επιπλέον αξεσουάρ του προϊόντος (ζώνη, κουκούλα, ανταλλακτικά κουμπιά κλπ).

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

  • Συμπληρώνετε το έντυπο επιστροφής που θα βρειτε εδώ.
  • Συσκευάζετε το προϊόν στην αρχική ή σε άλλη συσκευασία, τοποθετείτε στο εσωτερικό του δέματος την απόδειξη αγοράς και το έντυπο επιστροφής κατάλληλα συμπληρωμένο.
  • Καλείτε τον ταχυμεταφορέα της περιοχής σας για να παραλάβει το δέμα και τα στέλνετε στην διεύθυνση Δεκελείας 2, Αχαρναί, Αθήνα, 14342

Εάν ο λόγος επιστροφής είναι υπαιτιότητα δική μας και το κόστος επιστροφής βαρύνει την εταιρεία, η αποστολή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται μέσω των Γενική Ταχυδρομική Courier. Σε άλλη περίπτωση και εφόσον το κόστος επιστροφής βαραίνει τον εσάς, στέλνετε τα προϊόντα με τον ταχυμεταφορέα της επιλογής σας.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του επιστραφέντος εμπορεύματος και τη διενέργεια ποιοτικού ελέγχου από την εταιρεία μας, μέσω της EUROBANK. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής δεν επιστρέφονται. Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για την τιμολογιακή πολιτική των άλλων τραπεζών και δεν υποχρεούται να καταβάλει τα έξοδα για εμβάσματα σε άλλες τράπεζες πέραν της EUROBANK.